LiteARC

19

 

Малка, лека, с висока производителност!

 

20

Новият Merkle LiteARC 180 е проектиран и изграден на базата на най-новите инверторни технологии, това гарантира най-добрите изисквания за оптимално изпълнение на заваряването. LiteARC 180 винаги предлага достатъчно мощност на заваряване до 180 V.

 

 

 Детайли на LiteARC 180

 

21

Цифров дисплей за заваръчен ток. Непрекъснато регулиране на тока до 170 A (MMA /заваряване с твърд електрод) и 180 A (TIG) с цифров дисплей.

22

Цифров дисплей за заваръчен ток. Непрекъснато регулиране на тока до 170 A (MMA /заваряване с твърд електрод) и 180 A (TIG) с цифров дисплей.

23

Здрав и устойчив на удар. Нов пластмасов / метален корпус.

24

Оптимално управление. Максимална мобилност,
благодарение на осигурената лента за носене през
рамо. Малък, лек, мобилен, тегло ​​само 5.0 кг.

25

Кабел с дължина 5 m.

 

Бързо, сигурно и перфектно заваряване!

 

26

Функция Hotstart: Увеличаване на стартовия ток, за да се осигури безопасно запалване. Токът и времето за горещ старт се регулират. Arcforce: Увеличаване на заваръчния ток, за да се избегне залепване на електрода. Antistick: В случай на залепване на електрода, токът се изключва незабавно. Повторното запалване след отделянето е възможно само с кратко забавяне.

 

Всичко нужно на едно място (опция):

 

26
    • Стабилен, здрав пластмасов куфар;
    • Много място за заваръчните аксесоари;
    • Водоустойчив и удароустойчив;
    • Ниско нетно тегло.

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.