MobiMIG

Серията MobiMIG на Merkle предлага най-добрата налична производителност, независимо дали е на място, при клиентите, или в цеха. Благодарение на компактните размери и лекото тегло, MobiMIG е перфектният партньор за гъвкаво, преносимо заваряване в движение.

Merkle MobiMIG:

Заваряване за настоящето и бъдещето!

 

mobi 1

MIG / MAG заваряване

WIG заваряване (DC) *

Заваряване с MMA/ твърд електрод

Заварка на сърцевината със самозащита

вътрешни щитове *

MIG спояване

ColdMIG процес (опция)

* Само MobiMIG 180/280 K

 

mobi 2
Времето, в което трябва да се помисли към кой контакт коя машина да се свърже, отмина! Новата опция BiPowerPLUS, налична за нашите MobiMIG 280 и 320 K (опция), отваря нови зони на гъвкавост в заваряването. В сервиза с 400 V - трифазни или на строителната площадка с променлив ток 230 V, с автоматично разпознаване на напрежението, вие сте готови, където и да се намирате. Новият BiPowerPLUS прави това възможно!

Адаптера предлага най-добрата гъвкавост, за свързване с 230 V - монофазни или 400 V - трифазни.

mobi 3
Системата Merkle TEDAC® предлага безпроблемно дистанционно регулиране и показване на заваръчната енергия директно на заваръчната горелка, без допълнително натоварване на сигналните кабели или свързващите гнезда. Използвайки монтирания плъзгащ се ключ, натискайте нагоре за повече ток и надолу за по-малко. Многоцветен светодиод над превключвателя дава визуална индикация за текущата настройка.
mobi 4
Машините от серия MobiMIG са оборудвани със синергична функция и 1-бутонно управление (синергичен режим). Дисплеят с ясен текст дава информация за тока, напрежението, скоростта на подаване на тел, избраният материал и дебелината на катета. В машината, предварително са програмирани широк спектър от материали и различните им дебелини.
mobi 5
MobiMIG 180 и 280 K са предназначени за използване на по-малки ролки D 200 (5 кг). Това поддържа конструктивните размери до минимум и е основен фактор, допринасящ за лекото тегло на тези машини. MobiMIG 320 K има по-голямо вътрешно пространство и е предназначен да използва стандартни D 300 (15 кг) и D 200 (5 кг) телени макари.
mobi 6
MobiMIG 320 K може да бъде оборудван и с водно охлаждане WK 300. Инсталацията се състои от един захранващ кабел, което гарантира максимална гъвкавост при заваряване с максимална мощност и водно охлаждане в цеха, производството или с газова горелка на строителната площадка.
mobi 7
Независимо от малката компактна конструкция, MobiMIG 280/320 K е оборудван със своя прецизно задвижващ 4-ролков механизъм DV 26 като стандартен. Задвижващите ролки са оборудвани с двойни канали за различни диаметри на теловете и могат да се сменят, за да отговарят на изискванията, без да са необходими инструменти. Поради свързването на EURO конектора директно върху телоподаващият модул е гарантирано отлично подаване на заваръчния тел.

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.